Opskrifter

Stegt lammeculotte med bagte æbler

Lørdag, 23. marts 2013af Redaktion
Lækker lammeculotte til påskebordet

Ingredienser til stegt lammeculotte med bagte æbler

(6 pers. som del af en middag ellers til 2-3)

600 g culotte med ben skåret over lammekøllen
Salt og peber
30 g smør
2 æbler
2 spsk. kvædegelé eller æblegelé
1 dl rødvin

Fremgangsmåde

Drys kødet med salt og peber og sæt det i ovnen
ved 200° i 20 min. Tag fadet ud og skru ned til 150°. Skær æblerne i tykke skiver med kærnehus og skræl. Læg dem under lammestegen og steg videre i 15 min. Kog imens gelé og vin sammen, tilsæt lidt af stegeskyen fra lammet og servér den som sovs til lammet.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Lammeculotte med yoghurtbønner
Lammekoteletter med melonsalat og myntekartofler

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Påskefrokost

Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...