Opskrifter

Svensk gløgg

Fredag, 2. december 2011af Redaktion
Skøn, krydret gløgg med rødvin og brændevin

(6 pers.)

1 flaske rødvin
1 kanelstang
1 lille stykke frisk ingefær
1 stykke pomeransskal
5 nelliker
2 kapsler hel kardemomme
400 g hugget sukket (sukkerknalder)
½ flaske vodka eller brændevin uden smag

Varm rødvin med krydderier. Læg sukkerstykkerne på en rist over gryden. Lun spritten op og antænd den (hav altid et låg parat og husk at slukke for emhætten). Hæld den over sukkeret, der så smelter ned i gløggen. Smag til og server lun.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen




Find flere opskrifter her...


Svenske pepparka-
kor


Lussekatte (eller
luciaboller)


Eggnog










FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop