Opskrifter

Svinemørbrad med spidskålssalat

Mandag, 8. april 2013af Redaktion
Lækker og enkel hovedret

Svinemørbrad med spidskålssalat

(6 pers.)

600 g spidskål
4 spsk. olivenolie
4 spsk. friskpresset citronsaft
Salt og peber
1 stor håndfuld grofthakket, bredbladet persille, dild eller purløg
1 svinemørbrad
6 træspyd
Olivenolie
1 tsk. blandede peberkorn

Fremgangsmåde

Snit spidskålen fint. Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen. Vend dressingen grundigt sammen med kål og krydderurter. Smag evt. salaten til med ekstra salt, peber og citronsaft. Skær sener og fedt fra mørbraden. Skær den i 1½ cm tykke skiver. Tryk kødskiverne lidt flade med hånden og træk dem på spyd. Pensl kødstykkerne med lidt olie, grill dem på en brandvarm grill eller grillpande, vend dem, så de får et flot grillmønster på begge sider. Krydr med salt og groftkværnet peber.

Server evt. en Aalborg Jubilæums Akvavit til.

Madopskrift: Pernod Ricard Denmark


Find flere opskrifter her...
Appelsinmarineret svinemørbrad
Svinemørbrad med braiserede urter