Opskrifter

Vietnamesiske ruller med tun

Tirsdag, 3. april 2012af Redaktion
Supernem ret fra det vietnamesiske køkken

(3 pers.)
15 min.

100 g glasnudler
2 ds. tun i vand
1 spsk. limesaft
1 spsk. oystersauce
1 bdt. thailandsk basilikum
2 gulerødder
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 bdt. forårsløg
10 stk. rispapir (købes i velassorterede supermarkeder el. hos asiatiske købmænd)
1 dl sød chilisauce

Tilbehør
Grøn salat

Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trækker i 5 min. Lad tunen afdryppe i en sigte og bland den med limesaft og oystersauce. Skyl basilikum og skær grønsagerne i tynde strimler. Læg rispapiret i varmt vand, et ark ad gangen, i et par sek. og fyld dem med grønsager, tun, basilikum og nudler. Rul rispapiret omkring og server med chilisaucen som dyppelse.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Små krydrede oksekødboller med salat og knasende courgetter
Laksesuppe med chili og ingefær
Pilaf med svinekød og bønner

Bliv inspireret af det asiatiske køkken






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop