Opskrifter

Wraps med tun og krydret agurkesalat

Søndag, 24. september 2017af Helle Brønnum Carlsen
Nemme wraps af majstortillaer fyldt med tunsalat og agurkesalat.

Ingredienser til wraps med tun og krydret agurkesalat

(4 pers.)

250 g tyk yoghurt 10 %
2 tsk. røget paprika
5 kviste oregano
2 fed hvidløg
Salt og peber
2 dåser tun i olie
12 små majstortillaer
1 spsk. olivenolie
½ frisésalat
2 limefrugter

Salat:
3 spsk. æblevineddike
1 spsk. honning
1 grøn chilipeber
2 skoleagurker
Lidt ekstra tyk yoghurt
Rosa peber til drys

Alternativ til wraps med tun og krydret agurkesalat: Salatbåde med thai-kylling

Fremgangsmåde til wraps med tun og krydret agurkesalat

Rør yoghurten med paprika, hakkede oreganoblade, fintrevet hvidløg, salt og peber. Hæld olien fra tunen, rør tunkødet i yoghurten og smag til. Lun tortillaerne, kom salatbalde i bunden og læg tunsalaten over. Skær limen i både og giv dem til.
Rør eddiken med honning, hakket chili og agurkeflager og kom en god skefuld agurkesalat på hver wrap. Fold dem let sammen og drys med rosa peber.