Opskrifter

Wraps med tunsalat

Onsdag, 2. april 2014af Kristina Marckmann/Foto: Carina KrügerMarckmann/Foto: Carina Krüger
Lav de lækreste Lavkarbo-wraps til frokost eller til at tage med i madpakken. Det er utroligt nemt og hurtigt at lave wraps med tunsalat, og det smager himmelsk!

Ingredienser til Lavkarbo-wraps med tunsalat

(4 stk.)

2 spsk. boghvedegryn
2 spsk. Husk (loppefrøskaller) eller 2 tsk. Fiberhusk (købes på apoteker og i helsekostbutikker)
½ tsk. salt
2 æg
1½ æggehvide
½ dl mælk
75 g cremefraiche 18%
Smør til stegning

Tunsalat
1 ds. tun i vand
50 g fine ærter
50 g champignon
½ rød peberfrugt
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber

LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo

Fremgangsmåde til Lavkarbo-wraps med tunsalat

Bland boghvedegryn, Fiberhusk og salt.

Pisk æg, æggehvider, mælk og cremefraiche sammen og rør det i.

Steg dejen som pandekager i smør på en varm pande og lad dem køle af.

Hæld vandet fra tunen og lad den dryppe godt af.

Rør tunen med ærter, finthakket champignon, peberfrugt i små tern, mayonnaise og citronsaft og smag til med salt og peber.

Kom din tunsalat på wrapsene, rul dem sammen og servér dine waps med tunsalat.

LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren

Flere slankende opskrifter til Low Carb-mad

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød
Flere slankende Lavkarbo / Low carb-opskrifter