Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Med dit Familie Journal i denne uge følger et tillæg med 14 opskrifter på sommerens bedste is! Du får også hækleopskrifter på smarte skurresvampe til køkkenet, ekstra krydsord, 3. afsnit af Jane Aamunds erindringsserie og naturligvis en masse dejlige og livsbekræftende historier

Rigtig god fornøjelse med dit Familie Journal!

Familie Journal nr. 28 er på gaden d. 10. juli 2017.

Selines mor nåede ikke at opleve sin datters eksamen


Connie og Hanne var veninder. De holdt sammen, fra de var ganske unge, og da Connie blev syg, gav hun sin veninde den største gave: datteren Seline.

Hækleopskrifter: skuresvampe


Skab sommerstemning i køkkenet med festlige, hæklede skuresvampe i former som fristende frugter. Svampene hækles af et nyt garn, der er specielt fremstillet til netop skuresvampe!

Sommerens bedste is


Med ugens Familie Journal får du et helt hæfte med 14 opskrifter på iskolde fristelser. Du får bl.a. opskrifter på nougatis med honning og lime, ispind med kiwi og ananas, yoghurtis med blåbær, kirsebæris, koldskålsis med marinerede jordbær m.fl.

 

Tag dine ugeblade med på ferien

Chefredaktøren fortæller...

Jeg blev klogere

På ét punkt var jeg et mærkeligt barn. Når mine bedsteforældre stak min søster og mig lidt penge til en iskage, som de kaldte det, brugte jeg næsten altid mine på søm eller skruer i stedet. Min søster fattede det ikke, men jeg var simpelthen ikke vild med is som dreng. Jeg spiste is, når det blev serveret, bevares, men det sagde mig ikke rigtig noget.

I dag er det mig ubegribeligt, at jeg kunne have det sådan, for nu elsker jeg is i en grad, så jeg skal passe lidt på. Fristelserne dukker op konstant, ikke mindst når man arbejder et sted som Familie Journal, hvor der ofte er noget at fejre på redaktionen, og især nu, hvor det er sommer.

Når jeg kommer hjem fra arbejde, ved jeg ikke noget bedre end at tage familien med ned på havnen til en isvaffel – gerne med nøddedrys eller tivolikrymmel på. Eller hvad med lidt is med friske sommerbær til dessert? Det er himmelsk!

Derfor har jeg glædet mig til denne uge, hvor vi udkommer med et helt tillæg om lækre is, man selv kan lave. Hjemmelavet is – så bliver det ikke meget bedre. Det ved jeg i dag.

Ja, man bliver klogere med alderen. Hvis jeg kunne rejse tilbage i tiden og se mig selv som knægt stå og bruge mine bedsteforældres iskage-penge på alt muligt andet mærkeligt end is, ville jeg ryste på hovedet og spørge mig selv: ”Sig mig engang, lille ven, har du spist søm?”

Rigtig god fornøjelse med isen… og ugens blad.

Søren Johannesen

 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Abonnement på Familie Journal