Familie Journal nr. 46

 

Familie Journals store julehæfte

- 204 sider julehygge

Familie Journals traditionsrige julehæfte er endelig på gaden! I år er det 101 år siden, at julehæftet første gang havde en kirke på forsiden. Det er Lille Lyngby Kirke, som pryder dette års forside.

Læg Familie Journal under træet

Vidste du, at du kan give Familie Journal i gave til en, du holder af? Lige nu kan du spare op til 31 % på vores abonnementer, og de fås til 150 kr., 300 kr., 450 kr. m.fl. Abonnementet udløber automatisk. Du kan vælge selv at printe gavekortet eller få det tilsendt. Køb årets julegave her

Vil du med til Dansktop Prisen 2018? Køb dine billetter her

Familie Journal nr. 46 er på gaden mandag d. 13. november 2017.

Jul i Familien Aamund


I ugens Familie Journal begynder Jane Aamunds julefortælling i seks afsnit. I historien, som handler om Janes barndoms jul, følger vi juleforberedelser og -festligheder i hjemmet på Skolebakken 1 i Gentofte, hvor familien Aamund bor.

Hjemmebag og kager til fryseren

I ugens Familie Journal får du strikkeopskrifter til både store og små. Til de små en cardigan og kyse, der strikkes i blødt uldgarn. Til de store en smart sweater i perlestrik med lodrette snoninger. 

Fine julehæklerier

Det flotte juletræstæppe er hæklet med dobbelt garn og stangmasker i sølvgråt uldgarn med muslingekant i guldfarvet garn.

Farven kobber passer både til julen - og resten af året. Servietring og dækkeserviet er hæklet af lutter cirkler, så det går som en leg efter de første par cirkler!

Chefredaktøren fortæller...

Søren Johannesen

Glædelig jul!

I mange familier er der tradition for, at julen først rigtig begynder, når Familie Journals store julehæfte – det med kirken på forsiden – udkommer. Det er det blad, du sidder med i hånden nu, og derfor vil jeg hermed helt officielt ønske alle Familie Journals læsere en rigtig glædelig jul!

Hvor har vi glædet os. Der er simpelthen intet så hyggeligt som julen. Som vores klummeskribent præsten Signe Malene Berg skriver på side 179 i dette nummer: ”Julen er ikke bare rundt om os, den er også i os, den er hjerternes fest, og et hjerte har vi alle.”

Her på redaktionen har vi forberedt os på julen længe, og vi har masser af julegodter klar. I dette nummer får du f.eks. første afsnit af Jane Aamunds helt forrygende juleserie om sin barndoms jul, vi har ekstra sider med alt fra dejlig julemad, ekstra julenoveller, konkurrencer og håndarbejde, samt naturligvis en hel masse spændende og hjertevarme artikler.

Og der er meget mere på vej. I næste uge får du sammen med bladet oplæsningsbogen ”Pippi plyndrer juletræ” af Astrid Lindgren, ugen efter kommer vi med vores store adventshæfte, og sådan fortsætter vi med gode gaver uge for uge helt frem til juleaften.

Rigtig glædelig jul til dig og dine – og god fornøjelse med ugens blad.

Søren Johannesen

 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.