I denne uges Familie Journal får du ekstra sider med lækre opskrifter på bag med chokolade. Du kan også møde Mette der flugte sygeplejeskens råd, og fik en sund og rask dreng. Og som altid får du skønne strikkeopskrifter og en masse krydsord med i bladet. Rigtig god fornøjelse!

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Hud mod hud med far og mor 


Asmund blev født for tidligt og med overfølsomme sanser. Han sov unaturligt meget og havde knap nok kræfter til at spise. Efter råd fra sygehuset lå han døgnet rundt de første uger af sit liv hud mod hud med sine forældre, Mette og Troels, mens han var afskærmet fra anden menneskelig kontakt.

Jeg er bidt af at passe grise


Alle, der arbejder med grise, skal hver dag stoppe op og klappe en af dem. Den filosofi har Sanne Baden, som er uddannet landmand og jord­brugs­tekniker og som påpeger, at kvinder er særligt gode til at omgås netop grise.

Bag med chokolade


Hvis du også elsker chokolade, kan du glæde dig til de næste sider. Her får du opskrifter på de lækreste kager med chokolade – men nu er du advaret, det bliver svært at vælge.  

 
Chefredaktør

Godt selskab

Det er nok gået de færrestes næser forbi, at Familie Journal i år fejrer sin 140-års fødselsdag. For to uger siden udkom vi med vores store fødselsdagsnummer, og resten af året vil vi fortsætte fejringen af vores gode, gamle blad på forskellige måder. Selve fødselsdagen, den 7. januar, valgte vi at henlægge til Bredebro – lige midt i læserland – med hygge, kaffe, kage og sang hos den lokale købmand Kirsten. Det kan du læse meget mere om på side 140. Grunden til, at vi valgte netop Bredebro, er, at vi har ekstra mange læsere dér. Familie Journal er elsket over hele landet, men vi sælger af en eller anden grund særligt mange blade i Sønderjylland. Og hvorfor så det? er der mange, der har spurgt mig om i det sidste par uger. 

Jeg har ikke et entydigt svar, men jeg tror, at det er, fordi mange af de værdier, Familie Journal bygger på, også står sønderjydernes hjerter nær på grund af områdets historie. Det handler om sådan noget som hygge, fællesskab, traditioner, familien, det folkelige... Alt det, der knytter os sammen som danskere. For mig var det en stor fornøjelse at fejre bladets fødselsdag i Bredebro. Familie Journals læsere er altid godt selskab!

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Abonnement på Familie Journal