Familie Journal nr. 22 2017

 

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

I denne uge er er gode sager til den søde tand i dit Familie Journal. Du får nemlig vores traditionsrige tillæg med skønne kager og desserter med rabarber og jordbær. Og så finder du i øvrigt både strikkeopskrifter, krydsord samt mange gode og livsbekræftende historier i ugens blad.

Rigtig god fornøjelse med dit Familie Journal!

Familie Journal nr. 22 er på gaden d. 29. maj 2017.

Kager og desserter med jordbær og rabarber


Så er vores tillæg med kager og desserter med jordbær og rabarber endelig på gaden! Og vi har ikke sparet på de søde sager! Glæd dig til opskrifter på rabarberchutney, karamelliserede baguetter, napoleonskager, rabarber-limoadeis m.m.

Sangerinden Anne Karin: Jeg har ryddet op i mit sind


– Jeg nåede min indre bund, konstaterer dansktop- og Grand Prix-sangerinden, når hun fortæller om perioden for tre et halvt år siden, da hun tog sit livs beslutning og fik styr på sit alkoholproblem. I dag er hun frisk og veloplagt og aktuel med en helt ny sang.

Christina har tabt 62 kilo


Christina græd, da lægen ikke ville indstille hende til en fedmeoperation. Vægten var nået op på 144 kilo, og hun havde fuldstændig opgivet at få kontrol over kageindtag og kalorier. Men så fik hun en ny veninde. En virkelig god en.

Skal du være Årets Taber?

Har du selv tabt dig, eller kender du én, som har, så skriv til:

slank@familiejournal.dk og deltag i konkurrencen om at blive Årets Taber. Størrelsen af vægttabet er ikke væsentligt. Alle, der har tabt sig på en måde, der har vundet omgivelsernes respekt, kan være med. Kandidaterne præsenteres i bladet, og ved årets slutning udtrækkes en vinder, som belønnes med et rejsegavekort på 15.000 kr. til Nilles Rejser.

Dermed kan vinderen og en ledsager f.eks. komme på sol- eller storbyferie. Nilles Rejser har 150 rejsemål i 37 lande, og kyndige rejseledere står til rådighed på alle destinationer – uanset om du vælger bus, fly eller skib.

Læs mere på nilles.as.

Tag dine ugeblade med på ferien

Chefredaktøren fortæller...

Smagen af sommer

Min mormor og morfar boede i Haslev i et hyggeligt hus med en stor have. Gennem hele min barndom var det mit lille paradis. Jeg elskede at være hjemme hos mormor og morfar, hvor det altid var sommer, og hvor der duftede af mad og nyslået græs.

Jeg kan stadig huske den boblende fornemmelse i maven, når mine forældre drejede bilen til højre ned ad bakken, og vi endelig, endelig, endelig – efter en hel times kørsel – var fremme.

Morfar var tit i gang med noget ved høvlebænken ude i laden, og mormor kom ud og tog imod iført forklæde og et kæmpe smil. Det var lykken.

Min mormor, som kom fra Sønderjylland, var en fremragende kok. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har fået bedre mad end hendes.

Især om sommeren var det en fryd, for da bugnede køkkenhaven med bær, frugt og grønt. Noget af det bedste var, når man fik lov at plukke jordbær og spise lige så mange, man havde lyst til, inden mormor tog resten med ind i køkkenet og tryllede.

Jeg har ikke min mormor og morfar længere. Men jeg tænker tit med glæde og taknemmelighed på dem – ikke mindst, når jeg sætter tænderne i et dejligt, saftigt, dansk jordbær. Så vælter minderne frem.

Rigtig god fornøjelse med ugens blad – og vores skønne tillæg om jordbær og rabarber.

Søren Johannesen

 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Abonnement på Familie Journal