Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Klar til konfirmationen


Forårstid er konfirmationstid. Rundtomkring i familierne summer det af festforberedelser. Og det er jo ikke kun dagens midtpunkt, der skal stadses op til dagen. Det vil vi andre da også. For konfirmationer er en perfekt anledning til at give den hele armen med flot frisure og smukt festtøj. Se med her, hvor vi har givet en makeover både til bedstemor, mor og konfirmanden.

Lækre kager i form


Med denne uges blad får du 24 ekstra sider med skønne opskrifter på kage. Du får opskrifter med blandt andet kokoskage, smørkage, mandelrand, nougatlinser, blåbærcheesecake og æbletærte med mere... Rigtig god fornøjelse!  

Forår- dit navn er Viola 


Den duftende martsviol, Viola odorata, hører hjemme i skovbunden under hegn, grøftekanter, krat og skovbryn. Den blomstrer i marts-april, og når den blomstrer af i maj, vil den sommeren igennem stå som et lavt og rundbladet bunddække. Ofte blomstrer den igen i august-september. Den har gennem historien haft en bred anvendelse både medicinsk og i køkkenet.

Chefredaktør

Så skal der festes

På lørdag går det endelig løs med Familie Journals store show Dansktop Prisen 2017 i Jyske Bank Boxen i Herning. Så skal der synges, danses og festes. Vi har forberedt showet i månedsvis, og hold da op, hvor jeg glæder mig! På Familie Journal elsker vi dansktopmusikken, som er en stor del af vores fælles musikalske arv og kultur. Prøv bare at tage en tur rundt til alle de baller og koncerter landet over, hvor dansktopkunstnerne spiller for fulde huse weekend efter weekend året rundt. Det er en genre, som i dén grad lever.
Alligevel er det lidt, som om nogle mener, at dansktoppen ikke helt er fin nok. Musikken bliver f.eks. sjældent spillet på de store radio- og tv-kanaler – og det kan vi på Familie Journal slet ikke forstå. Dansktoppen er folkelig, festlig og farverig – og spørger man mig, er den et adelsmærke. Det var også derfor, vi på Familie Journal for et par år siden besluttede at stifte Dansktop Prisen – netop for at give kunstnerne den anerkendelse, de fortjener. I år er det anden gang, showet løber af stablen. Jeg ved, at det bliver en kæmpe fest, og jeg glæder mig. Hvis du vil med på lørdag i Herning, kan du stadig nå at købe en billet på fj.dk/dansktopbillet.
 
Rigtig god fornøjelse med ugens blad.
 

Søren Johannesen

 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Abonnement på Familie Journal