Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

I dag er jeg hjemme i min egen krop 


En venindes død var den begivenhed, der som en katapult satte gang i Dianes spiseforstyrrelse og gav hende en ungdom nær helvede og en gæld på en halv million kroner. Hendes barndoms bagage var i forvejen tung, og i dag er det vigtigt for Diane, at hendes egen datter og alle andre unge piger lærer at føle sig tilpas i deres egen krop.

Her har jeg mit andet hjem


Lone og Michael Søborg Andersen valgte at blive plejeforældre, da de indså, at de aldrig selv hverken ville blive biologiske eller adoptivforældre. Den beslutning ændrede hele deres liv.

Hyggelig læserrejse til Korsbæk på Bakken


Rejs tilbage i tiden til Korsbæk på Bakken. Du får en fornøjelig tur til både Dyrehavsbakken og København, med en rundtur forbi Den Sorte Diamant, Christiansborg, Nyhavn og 
Rosenborg Slot samt Langelinie og Den Lille Havfrue. Måske er du heldig at få et glimt af kongefamilien, når vi gør kort stop med Amalienborg Slot. LÆS MERE HER

Chefredaktør

Dejlige Danmark
Hvis du ikke ved, hvad du skal lave lørdag den 6. maj kl. 20, så har jeg et godt bud. Du skal se tv. For da løber første afsnit af Danmarks vel nok mest elskede tv-serie, ”Matador”, endnu en gang over skærmen på DR1 – nu i en helt ny og restaureret udgave. Alle 24 afsnit af den 39 år gamle serie er blevet minutiøst renset for støv, snavs og ridser, billederne er blevet gjort skarpere og farverne mere klare. Det bliver en fryd at se på. I år er et fest-år for alle os, der elsker ”Matador”. Den 14. juni fylder seriens ”mor”, journalisten Lise Nørgaard, nemlig 100 år. Det bliver med garanti fejret i alle medier – også her i Familie Journal. 

Blandt andet udkommer vi den 1. maj med en særlig artikel om Lise, baseret på en helt ny biografi om hende. Den kan du glæde dig til. Men vi har også andre ting i gang. Som du kan læse på side 22-23 i ugens blad, lancerer vi nu Familie Journals Læserrejser i samarbejde med Nilles Rejser – rejser, der henvender sig meget målrettet til dig som læser af Familie Journal.  Den rejse, du kan læse om i ugens blad, er en tre-dages tur til Korsbæk på Dyrehavsbakken og i København. Mere dansk og dejligt kan det næsten ikke blive – fuldstændig ligesom ”Matador”!
 
Rigtig god fornøjelse med ugens blad.
 

Søren Johannesen

 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Abonnement på Familie Journal