I dit Familie Journal i denne uge får du et stort hæfte med nordisk strik. Du kan også læse om Sanne, der hjalp sit barnebarn til verden midt på landevejen mellem Osted og Roskilde. Du får også opskrifter på søde roulader, lækre pizzaer og hverdagsretter.

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du med til Dansktop Prisen 2018? Køb dine billetter her

Familie Journal nr. 37 er på gaden mandag d. 11. september 2017.

Mettes mor tog imod sit barnebarn på landevejen


En regnfuld lørdag morgen i august måtte Sanne holde ind til siden midt på landevejen mellem Osted og Roskilde for at agere jordemor for sin datter Mette, der ikke længere kunne holde lille Bertram tilbage.

Rul-rul roulader

Uhm, der er opskrifter på lækre roulader og andre søde sager i ugens blad. Du får også opskrifter på pizza samt fem nemme hverdagsretter.

Nordisk strik til hele familien

I denne uge får du et nyt hæfte med nordisk strik. Hæftet indholder hele 14 strikmodeller til hele familien.

Chefredaktøren fortæller...

Nye veje

Forleden cyklede jeg i et område med mark og skov, ikke langt fra hvor jeg bor. Jeg har været der tit, men dén dag slog det mig, at jeg næsten altid færdes ad de samme stier – så jeg tog en rask beslutning og drejede til højre op ad en for mig ukendt grusvej.

Nysgerrig cyklede jeg over bakken og gennem et skel, da jeg havnede i et lille kolonihavehus-område. Det var helt utroligt. Og jeg anede simpelthen ikke, at det eksisterede, selv om det ligger få kilometer fra, hvor jeg bor! Sikke en overraskelse.

Det fik mig til at tænke på, hvor vigtigt det er af og til at gå nogle nye veje i livet.

Det behøver sådan set ikke betyde mere, end at man vælger en anden rute, som jeg gjorde det på cykelturen, men det kan selvfølgelig også være mere drastisk.

I denne uges blad kan du læse om flere, som har valgt at gå nye veje. I den muntre ende er der vores journalist Maja, som besluttede sig for at lære at surfe på Vesterhavets bølger. I den mere alvorlige ende er der den gribende historie om Dorthe, som blev fuldtidsdagplejer for sit handicappede barnebarn.

Hverken Maja eller Dorthe har fortrudt, at de valgte en ny vej. Det har jeg heller ikke. Faktisk har det vist sig, at en af mine gamle skolekammerater har et kolonihavehus dér for enden af grusvejen. Næste gang kigger jeg forbi til en kop kaffe!

God fornøjelse med ugens blad.

Søren Johannesen

 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Tag dine ugeblade med på ferien