Familie Journal nr. 25 2017

I dit Familie Journal i denne uge får du et stort tema om badetøj til alle størrelser! Du får også lækre kageopskrifter, fin strik til boligen og så kan du læse en masse dejlige og livsbekræftende historier.

Familie Journal nr. 25 er på gaden mandag d. 19. juni 2017.

Rigtig god fornøjelse!

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Få inspiration til sommerens badetøj


Det kolde, danske forår indbød ikke just til fotografering af sommerens bademode, så vi pakkede kufferten med badetøj i alle størrelser og fløj til Kreta. Ikke et dårligt bytte at nyde en græsk iskaffe ved ferieresortet Porto Elounda frem for at stå i ”isvand” til knæene ved Vesterhavet. Men nu, da sommeren endelig er kommet, skal vi heldigvis også have luftet lårene langs de danske strande. Og det er ikke så tosset iført en helt ny badedragt.

Jane Aamund har skrevet sommerserie fra sin sygeseng

Den seneste tid har været barsk for 80-årige Jane Aamund. I september døde hun og blev genoplivet flere gange, og siden har hun været ind og ud af hospitalerne. Men en helt ny serie om succesforfatterens barndoms somre har holdt hende oppe gennem den svære tid. Glæd dig til det skønne interview med Jane Aamund i ugens Familie Journal - i næste uges blad kan du følge med i hendes nye, festlige sommerserie.

Et mirakel, vi beholdt Christian

Sygdommen udviklede sig dramatisk, da 2-årige Christian Otzen en vinternat i 1987 blev indlagt med meningitis. Christians vitale organer holdt op med at fungere, og næsten alt håb var ude, da hans mors bøn blev hørt. I dag er Christian stor og stærk – og selv nybagt far.
 

 

Chefredaktøren fortæller...

Skønne, naturlige kvinder

Jeg har gjort noget vildt i år. Den 11. marts – på min fødselsdag – hoppede jeg i havet. Det var iskoldt, kun 4,2 grader, men jeg gjorde det, og jeg var endda under med hovedet! Så for mig er badesæsonen forlængst skudt i gang.

De fleste andre foretrækker at vente til omkring nu med at finde badetøjet frem fra skuffen – eller måske købe noget nyt. Derfor bringer vi – som det er blevet en sommertradition – seks sider med bademode-inspiration i ugens blad.

Det er vores dygtige fotograf Carina Krüger, der har taget de flotte billeder af vores skønne modeller Jannie, Anja og Christina. Jeg synes, de ser vidunderlige ud – smukke og naturlige kvinder. På den måde skiller vi os faktisk ud fra stort set alle andre blade, hvor kropsidealerne er blevet fuldstændig urealistiske, og ingen modeller må have så meget som ét gram fedt eller en rynke for meget. Spørg mig ikke hvorfor. At man kan se på en krop, at den f.eks. har født et barn, gør den i mine øjne kun smukkere.

Nå, men nu vi er ved bademoden, så vil jeg også opfordre alle til at se billedet af Jane Aamunds far i badebukser og med pibe i munden i artiklen på side 20-21. Sådan så herrebademoden altså ud omkring 1940!

Rigtig god fornøjelse med ugens blad.

Chefredaktør Søren Johannesen
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.