Læg Familie Journal under træet

Vidste du, at du kan give Familie Journal i gave til en, du holder af? Lige nu kan du spare op til 31 % på vores abonnementer, og de fås til 150 kr., 300 kr., 450 kr. m.fl. Abonnementet udløber automatisk. Du kan vælge selv at printe gavekortet eller få det tilsendt. Køb årets julegave her

Vil du med til Dansktop Prisen 2018? Køb dine billetter her

Smugkig i ugens Familie Journal

- 184 sider julehygge

Med denne uges Familie Journal får du gratis den hyggelige julebog "Pippi plyndrer juletræ" af Astrid Lindgren. Og så får du ekstra det helt nye magasin "Den bedste alder" - lige til at tage ud.

Familie Journal nr. 47 er på gaden mandag d. 20. november 2017.

Jeg vil hjælpe dem, der ikke kan selv

Da Winnie Lindner fik sin søn, Johnny, viste det sig, at han var psykisk handicappet. Så det er Johnny, der er skyld i, at Winnie blev talerør for handicappede børn og deres familier og fik lyst til at arrangere herlige juletræsfester

2. afsnit af Jane Aamunds juleroman


Bedstefar Johannes ankommer fra Lemvig. Han installeres på gæsteværelset og sætter straks hele huset på den anden ende.

Vi er gode til at hive hinanden op

De går ikke på pension lige foreløbig, selv om de har alderen til det, for det er sundt at holde sig i gang, mener Keld og Hilda Heick. De øver sig dog i at sige fra indimellem, så arbejdstimerne passer med døgnets – men en hjemmelavet lagkage kan altså være svær at smutte fra.

Chefredaktøren fortæller...

Overraskelser

”Ole ser en ko. Bo har en sø.” Min 6-årige datter Ella, som er begyndt i 0. klasse, er i fuld gang med at lære at læse og skrive. Hun er meget optaget af det og sidder hver dag bøjet over papiret med tungen lige i munden og skriver løs. De fleste af ordene er på to-tre bogstaver (og nogle gange spejlvendt), men forleden spærrede jeg øjnene op, da Ella pludselig – og uden en eneste fejl – skriblede ordet ”penalhus” hen over siden. Jeg blev så stolt og glad og kom til at tænke på, hvor meget de små, positive overraskelser i hverdagen faktisk betyder for mit humør.

I denne uges blad har vi også masser af overraskelser til dig. Der er selvfølgelig julebogen ”Pippi plyndrer juletræ” – som jeg helt sikkert også skal læse højt for Ella. Derudover har vi lavet et ekstra, gratis 24-siders magasin, ”Den bedste alder”, som du finder indhæftet midt i tv-bladet. Som navnet antyder, handler ”Den bedste alder” om at have et sundt og godt seniorliv. Det bliver man også i godt humør af!

Resten af bladet byder som altid på en masse herligt – og forhåbentlig også lidt overraskende – stof til både store og små.

Rigtig god fornøjelse med ugens blad.

Chefredaktør Søren Johannesen
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.