I denne uges blad får du tillægget Slank til foråret, hvor du får lækre opskrifter på lavkarbo og 5:2 kuren. Du kan også møde Morten, der var psykisk syg og på pension, men som fik lysten på livet tilbage. I ugens blad byder vi foråret velkommen med forårsstrik til de store og små, og på lette og lækre gulerodskager.  

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Louise gav mig lyst til at leve 


For ikke så længe siden boede Morten på et bosted. Han var psykisk syg og på pension, opgivet af de fleste og måske også af sig selv. Men en dag fik han et spinkelt håb om, at der måske også var et liv for ham.

Ind med fodbolden, ud med pillerne


Aase Hansen havde alle de bivirkninger af sin blodtrykssænkende medicin, som tænkes kan. Men så fandt hun på at starte et fodboldhold for bedstemødre.

Forårsstrik til store og til små: 


I ugens blad får du skønne opskrifter på en smuk siksak-sweater til hende og basis børnesweater til de små. God fornøjelse! 
 

Et godt råd

Jeg er ikke en fremragende kok. Jeg kan godt lave mad – jeg gør det hver anden dag, for hjemme hos os skiftes vi til det – men en tryllekunstner i køkkenet er jeg ikke. Derfor har jeg det med at spørge om råd. Nogle gange har jeg ikke lige det, der står i opskriften, eller også ved jeg simpelthen ikke, hvad en af ingredienserne er. Så spørger jeg min kone, min mor – ja, selv en tilfældig person i supermarkedet kan jeg finde på at ty til for lidt vejledning. Jeg tror, de fleste bruger deres familie og venner som rådgivere. Der er én, man ringer til, når computeren driller, en anden, når det gælder banksager og økonomi, en tredje, når det hele bare ser lidt sort ud… Sådan er vi alle rådgivere og eksperter for hinanden på diverse områder.
 
Samme rolle har Familie Journal for rigtig mange mennesker. Hver uge får vi her på redaktionen breve fra læsere, som gerne vil sige tak for et godt råd, som de har fået af en af vores brevkasseredaktører. 
I sidste uge kom der f.eks. en takke-mail til socialrådgiver Gitte Madsen, som bestyrer brevkassen Spørg Gitte (side 36). ”Kære Gitte. Du er simpelthen blevet uundværlig i vores familie. Vi henviser tit til dine svar, og det er det første, jeg læser, sammen med Puks brevkasse,” stod der blandt andet. Se, så bliver man som chefredaktør både glad og stolt. At kunne være noget for andre er et adelsmærke!
 
Rigtig god fornøjelse med ugens blad.
Med venlig hilsen chefredaktør Søren Johannesen
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Abonnement på Familie Journal