Familie Journal nr. 21 2017

I dit Familie Journal i denne uge får du ekstra sider med krydsord! Du får også lækre opskrifter med asparges, flot strik og så kan du læse en masse dejlige og livsbekræftende historier.

Familie Journal nr. 21 er på gaden mandag d. 22. maj.

Rigtig god fornøjelse!

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her, for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse Familie Journal på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Fynsk forår


Fyn er Danmarks køkkenhave med det mildere klima og den gode jordbund. Derfor får vi her i foråret de skønneste asparges, lækkert kød og på havnen i Kerteminde nystrøgne rejer. Rygeosten, der også er fynsk, er en helt særlig dansk ost. I denne uges Familie Journal tager vi en tur rundt i det fynske forår og nyder det lyse, lette og luftige.

 

De var gift i over 30 år, før de blev forældre


Carl Landstrup og hans spanske kone, Fuensanta Beltrán, kunne være Carls bedsteforældre. Hun var 49, og han var 70 år, da de fik deres søn. Og familien  er sammen næsten i døgndrift, for hele sommeren tilbringer de i deres isbutik på torvet i Faaborg.

 

Søren Kragh-Jacobsen: Jeg betragter ikke mig selv som kendt

Søren Kragh-Jacobsen er en ydmyg mand. Trods store og talrige succeser står han hellere med benene solidt plantet på jorden, end han vil stå i rampelyset. Han elsker bare at fortælle historier.
 
 

Chefredaktøren fortæller...

Stå sammen

For tre uger siden skete der noget stort i min lille familie. Min datter Ella havde sin sidste dag i børnehaven og begyndte på fritidshjemmet. Efter sommerferien skal hun i 0. klasse. Det er en stor omvæltning, som er forbundet med både spænding og ængstelighed, når man er et barn – men skam også for os forældre. Vi håber jo, at det skal gå Ella godt, og at hun får en god skolegang – både fagligt og socialt.

Derfor er det vigtigt for os, at skolen har en klar politik vedrørende mobning.

Mobning er modbydeligt og kan ødelægge et menneske for livet. Den rammer vilkårligt. Der skal ikke meget til. Bare det, at man er en lille smule anderledes, kan være nok til, at mobberne rotter sig sammen og går til angreb.

I denne uges blad fortæller vores dygtige journalist Greta Johannsen historien om Rune, som blev mobbet, fordi han har høreapparat. Rune blev til sidst så fortvivlet, at han ville tage sit eget liv. Heldigvis gik det ikke så galt – blandt andet fordi en række gode mennesker tog affære. Det er en gribende historie, som jeg vil opfordre alle til at læse.

Lad os alle stå sammen mod mobning. Det handler om, at vi skal passe godt på hinanden.

Rigtig god fornøjelse med ugens blad.

Med venlig hilsen
chefredaktør Søren Johannesen
 
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal"Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På letliv.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du have flere krydsord?

Vi har samlet 3 hæfter med krydsord, som du nemt kan printe ud. Pris: 19 kr. pr. stk.

Danmarks sjoveste krydsord

Danmarks sværeste krydsord

citat-kryds