Æggekage med skinke, purløg og tomat

Søndag, 18. marts 2012
af Redaktion
Supernem ret fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

8 skiver kogt skinke, skiveskåret, Minimum
6 æg
2 dl minimælk
2 tsk. kartoffelmel
2 tsk. oliemargarine, Becel
Purløg
2 tomater
Salt og peber

Skinken ristes på en slip let-pande i halvdelen af fedtstoffet og tages af igen. Æggene røres sammen med kartoffelmel og mælk. Panden tørres af med køkkenrulle, resten af fedtstoffet tilsættes, og æggemassen hældes på panden. Æggekagen bages ved jævn varme, mens der stikkes i den med en paletkniv. Når æggekagen er stivnet, pyntes den med stegt skinke, friskklippet purløg og tomatbåde. Krydres med salt og peber.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 170 kcal/712 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 6 g
Protein: 13 g
Kostfibre: 0 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Æg og bacon
Laksesalat med æg
Spejlæg med grønsager