Asiatisk fiskefad med kartofler

Søndag, 9. maj 2010
af Redaktion
Denne opskrift er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1 pers.)

150 g torskefilet (du kan også bruge lyssej eller pangasius)
½ dl sojasauce
2 dl vand
2 tsk. olie (f.eks. raspolie)
2 fed presset hvidløg
1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. farin
Salt
50 g peberfrugt
100 g gulerod
50 g selleri
125 g asparges-kartofler

Sådan gør du
Bland en marinade af sojasauce, vand, olie, hvidløg, ingefær og farin og smag til med salt. Rens grønsagerne og skær dem i meget tynde strimler. Bland grønsagerne med marinaden. Læg torskefileten i et lille, smurt, ildfast fad. Hæld marinade og grønsager over. Lad retten trække i 20 min., inden den sættes i ovnen. Steg retten i ovnen i ca. 25-30 min., indtil torsken er gennemstegt. Server retten med kogte, pillede aspargeskartofler.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Físk

150 g

100 g

200 g

Grønsager

200 g

150 g

175 g

Tilbehør (kartofler)

125 g

175 g

255 g

Kcal/ kJ

433/1810

411/1719

453/1900

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. Få 4 måneder - betal kun for 3!

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Prinsessemuffins
Mosters kalkunbøffer med rissalat
Festlagkage