Flæsk med kartofler, broccoli og persilledressing

Søndag, 30. maj 2010
af Redaktion
Denne opskrift er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1 pers.)

125 g saltet flæsk i skiver, 4 mm pr. skive
200 g broccoli
125 g kartofler

Dressing
1 dl ylette
1-2 tsk. sød sennep
2 spsk. friskhakket persille
Salt og peber

Sådan gør du
Bed slagteren om at skære flæsket ud i 4 mm tynde skiver. Tænd ovnen på 200°. Beklæd bradepanden med 5 lag køkkenrulle. Læg bradepanderisten oven på og fordel den saltede flæsk på risten. Steg flæsket i ovnen i ca. 20-30 min., indtil det er brunt og sprødt. Bland alle ingredienser til dressingen og smag til med salt og peber.
Server med kogte pillede kartofler, kogt broccoli og persilledressing.


SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Svinekød

125 g

150 g

175 g

Grønsager

200 g

150 g

200 g

Tilbehør (kartofler)

125 g

175 g

125 g

Kcal/ kJ

482/2016

542/2266

569/2381

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Fyldt kalkunbryst med bagte kartofler
Skinkehorn
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg