Fyldt forel

Tirsdag, 22. juni 2010
af Redaktion
Servér med kartofler på spid, krydderurtedip og grillede grønsager
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 personer)

Pr. pers., hvis du spiser hele menuen:
1823 kJ (436 kcal)
Grønsagerne til menuen er gulerod, aubergine, peberfrugt, løg og grønne asparges (der er brugt 169 kJ/40 kcal)

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her...


GRILLET, HEL FOREL
4 bækforeller a ca. 200 g
8 spsk. friskhakket persille
4 skiver citron
Saft af ½ citron
Salt og peber

Rens forellerne. Fyld dem med friskhakket persille, krydr med salt og peber og 2 halve skiver citron. Saml åbningen med kødnåle. Dryp hver fisk med citronsaft og krydr med salt og peber. Lad fiskene trække i 20 min. Tør fiskene med køkkenrulle. Læg fiskene på grillristen, der skal ligge ca. 10-15 cm fra gløderne. Grill fiskene ca. 4-5 min. på hver side. Får fisken for meget farve, så flyt grillristen længere op fra gløderne. Er den for bleg, må den tættere på gløderne. Lad fiskene hvile før servering, så saften når at fordele sig i kødet.
Pr. pers.: 995 kJ (237 kcal)

Slankeopskrift: Pernille Brøndum


Se opskriften på kartofler på spid her

Se opskriften på krydderurtedip her

Få flere gode grillmenuer her