Gule knækbrød

Søndag, 2. marts 2014
af Slankedoktor.dk
Sunde og velsmagende knækbrød proppet med kerner, korn og frø. Opskriften er beregnet til to bageplader.
Foto: slankedoktor.dk
Foto: slankedoktor.dk

Slankeopskrift på gule knækbrød

Opskriften er beregnet til to bageplader.
35 portioner

Ingredienser

1 dl groft valsede havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl græskarkerner
2 dl fuldkornshvedemel
1 dl hvedemel
1 dl vand
1 dl yoghurt naturel 0,5 %
1 dl rapsolie
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt

Find mere om sund kost og slankende opskrifter på letliv.dk

Fremgangsmåde til sunde knækbrød

Rør alle de tørre ingredienser godt sammen og tilsæt olie og vand.

Ælt det hele til en jævn dej, der deles i to portioner.

Rul portionerne ud i mellem to stykker bagepapir - så tynd som muligt.

Skær dem ud i mindre stykker og flyt dem over på en bageplade med bagepapir.

Bag dem i ovnen ved 175 grader i 20 - 25 minutter.

Prøv også: Knækbrød Low carb og glutenfri

Energi-information pr. portion
Energi 92 kCal / 387 kJ

Fedt: 6 gram
Kulhydrater: 5 gram
Protein: 2 gram
Kostfibre: 1 gram