Hvidløgsmarinerede rejer med pasta og hvidvinssauce

Torsdag, 7. juni 2012
af Redaktion
Uhm! Lækre tigerrejer fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

300 g rå tigerrejer, optøet
½ bdt. basilikum, hakket
2 fed hvidløg, presset
3 spsk. olivenolie
2 dl hvidvin
3 dl fløde, 9%
2 dl grønsagsbouillon
1 usprøjtet citron
Salt og peber
2 dåser cherrytomater eller friske ca. 800 g
2 spsk. kapers
½ bdt. basilikum, hakket
500 g frisk pasta

Pil skallerne af rejerne og skær dem op i ryggen. Bland dem med olivenolie, hvidløg og basilikum og sæt dem i køleskab 1-3 timer.
Kog hvidvinen ind til det halve. Tilsæt grønsagsbouillon og fløde, lad det koge ind, til det er tykt og cremet. Tag det af varmen, tilsæt citronsaft og smag til med salt og friskkværnet peber.
Bland tomater, kapers, citronskal og basilikum. Varm en pande op og hæld rejerne på og drys med salt og friskkværnet peber, steg dem 1-2 min. på hver side.
Kog pastaen ca. 1½ minut mindre, end der står på emballagen. Bland pastaen med saucen og tomat-blandingen. Kom rejerne på og drys med lidt basilikum og server straks.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 2645 kJ/632 kcal

Protein: 28 g
Kulhydrater: 61 g
Fedt: 23 g
Kostfibre: 12 g
Alkohol: 4 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Laks med asparges og spinat
Rejer med spinat og fennikel
Hornfisk med hvide asparges, kartofler og radiser

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop