Kylling i karry med ris

Torsdag, 7. februar 2013
af Redaktionen
En rigtig god og børnevenlig klassiker fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

Opskrifter til en sund kostplan fra Familie Journals Slankeklub

Hver uge får du masser af gode opskrifter til en sund kost i Familie Journal. Vi har også samlet 10 opskrifter til en sund kost i galleriet i bunden af artiklen. Tag et kig, og bliv inspireret til en sundere livsstil!

Slankende opskrift på kylling i karry med ris

(2 pers.)

280 g kyllingefiléter
½ l vand
1 gulerod
50 g selleri
2 tsk. salt
5 hele peberkorn
2 tsk. karry
10 g smør
30 g mel
300 g ærter

Tilbehør
Karotter og ris

Fremgangsmåde til kylling i karry med ris

Kog kyllingefiléterne i vandet sammen med gulerod, selleri, salt og peberkorn i 20 min., til de er møre. Tag filéterne op, sigt suppen og skær kødet i mindre stykker. Svits karryen i smørret og rør melet i. Tilsæt 4 dl suppe lidt efter lidt under omrøring, lad sovsen koge igennem 5 min. og smag den til med salt og peber. Kom kød og ærter i sovsen og varm den igennem. Servér med kogte, brune ris og dampede karotter.

Energi-information pr. portion
Energi 2235 kJ/536 kCal

Protein: 42,8 g
Kulhydrat. 56 g
Fedt: 14,6 g

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter