Kyllingesalat med linser

Torsdag, 25. juli 2013
af Familie Journals Slankeklub
Lækker middagssalat med kylling fra Familie Journals Slankeklub

Opskrifter til en sund kostplan fra Familie Journals Slankeklub

Hver uge får du masser af gode opskrifter til en sund kost i Familie Journal. Vi har også samlet 10 opskrifter til en sund kost i galleriet i bunden af artiklen. Tag et kig, og bliv inspireret til en sundere livsstil!

Slankeopskrift på kyllingesalat med linser

(4 pers.)

1 hel kylling, ca. 1200 g
1 gulerod
1 løg
2 fed hvidløg
1 stilk bladselleri
Salt
2 laurbærblade
10 hele peberkorn
200 g grønne linser
1 rødløg
400 g salat
1 spsk. hvidvinseddike
2 tsk. dijonsennep
½ tsk. sukker
Salt og peber
4 tsk. olivenolie

Tilbehør
Evt. lidt groft brød

Prøv også: Salat med tandoristegt kylling

Fremgangsmåde til kyllingesalat med linser

Kog kyllingen op med gulerod, løg, hvidløg, bladselleri, laurbærblade, salt og peberkorn og lad den smire ca. 1-1¼ time. Tag kyllingen op og lad den køle af. Si suppen igennem et klæde.

Kog linserne i rigeligt vand, til de er møre, men stadig har bid. Det tager ca. 20 min. Lad dem dryppe af i en sigte.

Pil kyllingekødet af benene. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. Vend linser, kyllingekød, den skyllede salat og rødløg sammen. Rør hvidvinseddike, sennep, sukker, salt og peber sammen og pisk olien i, til dressingen er lind og ensartet, og smag den til. Hæld dressingen over kyllingesalaten.
Servér evt. lidt groft brød til.

Energi-information pr. portion
Energi 1977 kJ/473 kCal

Protein: 50 g
Kulhydrater: 38 g
Fedt: 10 g
Kostfibre: 7 g

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter