Laks med asparges og spinat

Torsdag, 31. maj 2012
af Redaktion
En super frokostanretning fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 portioner)

300 g fuldkorn pastapenne
1½ spsk. olivenolie
1 stor, rød peberfrugt
10 grønne asparges
2½ dl mornaysauce 5%
2 dl grønsagsbouillon
Saft af en citron, presset
200 g spinat, frisk 200 g laks, røget
2 spsk. persille
1 citron i både

Kog pastaen. Skær peberfrugten i strimler og aspargesene i halve. Varm olien på en stor pande, tilsæt peberfrugt og asparges, lad det simre lidt og tilsæt mornaysauce og bouillion. Smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld den kogte pasta i panden og vend spinat og laks i blandingen. Anrettes med citronbåde og friskhakket persille.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 532 kcal/2224 kJ

Fedt: 15 g
Kulhydrater: 64 g
Protein: 27 g
Kostfibre: 9 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Hvide asparges med vinaigrette, æg og kartofler
Høns og asparges i tarteletter
Salat nicoise med vagtelæg og tun

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop