Laksesteaks med blomkål og krydderurter

Torsdag, 20. september 2012
af Redaktion
Prøv en laksesteak med krydderurter fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

4 laksesteaks
1 citron
1 tsk. smør
1 blomkålshoved
2 dl ymer
1 tsk. karry
1 tsk. sød sennep
Salt og peber
Olie
Salt og peber

1 bdt. persille, finthakket
1 bdt. dild, finthakket

Læg laksestykkerne i et smurt, ovnfast fad med skindet nedad. Dryp citronsaft over laksen og drys med salt og peber. Pensl med lidt smeltet smør og dæk fisken med folie. Sæt fadet i ovnen ved 225° i 15-20 min. afhængig af, hvor tyk laksefileten er. Damp blomkålshovedet ca. 8-10 min. i letsaltet vand, det skal stadig være lidt fast. Lad det afkøle. Rør en dressing af ymer, salt, peber, karry, sennep og klippet dild. Pynt laks og blomkål med hakket dild og persille.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 1225 kJ/293 kcal

Protein: 26 g
Kulhydrater: 9 g
Fedt: 15 g
Kostfibre: 3 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rejer på spid med stegt blomkål i karry
Lyssej med kartoffelmos
Laksewraps

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop