Oksesteak med ferskensalat og kartofler

Søndag, 18. juli 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest protein”, men kan med lethed justeres til ”Mest grønt” og ”Mest tilbehør” ved at justere på grønsags- og tilbehørsmængden.
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

200 g oksesteak
40 g romainesalat
3 cherrytomater
40 g grønne asparges
75 g gulerod
50 g frisk fersken
1 spsk. balsamicoeddike
1 citronskive
10 g pinjekerner
125 g kartofler

Sådan gør du
Vask og kog kartoflerne, til de er møre, ca. 25-30 min. Rens og vask grønsagerne. Skær salaten i fine strimler, halver tomaterne, striml guleroden med en kartoffelskræller. Kog aspargesen, så den stadig har bid, og skær den i passende stykker. Skræl fersknen og skær den i tynde både. Bland alle grønsager forsigtigt i en salatskål. Skær citronskiven i kvarte og pynt salaten med citron, fersken og pinjekerner. Dryp balsamico hen over salaten. Krydr steaken med salt og peber og steg den i 4-5 min. på hver side. Server den med salat og kogte kartofler.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Grillstegt forel med porrecreme
Spanske oksespid
Oksebøf i folie