Orientalsk wok

Søndag, 29. april 2012
af Redaktion
Dejlig krydret wokret, spækket med gode og nærringsrige kulhydrater og proteiner, fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(2 portioner)

1 stk. broccoli
½ stk. porre
1 stk. squash
1 stk. peberfrugt
2 tsk. olie
1 dl vand
½ tsk. sambal Oelek
Salt og peber
200 g kyllingebryst uden skind (1 stk)
2 dl kokosmælk (max. 6 %)
2 dl (kogt) brune ris

Skær kyllingen i strimler. Skyl og del alle grøntsagerne i nogenlunde lige store stykker. Varm olien op i en wok og steg først kyllingen ved stærk varme til den tager farve. Læg derefter grøntsagerne i og lad det svitse sammen et øjeblik inden kokosmælken tilsættes sammen med lidt vand og Sambal Olek. Lad retten simre i 5 minutter, smag det til med salt og peber og server med kogte brune ris og evt. lidt salat.

Tip: Hvis du vil have retten mere krydret tilsæt så ½ tsk. sambal oelek.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 498 kcal/2084 kJ
Fedt: 18 g
Kulhydrater: 44 g
Protein: 36 g
Kostfibre: 11 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rejer med spinat og fennikel
Kotelet-grønsagspakker
Kylling tikka

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop