Ovnristet mysli

Søndag, 16. maj 2010
af Redaktion
Godt bagværk fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

6 portioner a 1½ dl
3½ dl grove havregryn
1½ dl bygflager
1½ dl hel boghvede
1½ dl hirseflager
1 dl kokosmel
150 g honning
½ dl vand

TIP

  • Myslien er et godt morgenmadsproduktet, men er også et godt alternativ som drys på koldskål eller oven på smoothie.

Sådan gør du
Bland alle de tørre dele i en skål. Rør honning ud i vandet. Ælt forsigtigt honningvandet ind i myslien.
Fordel myslien i en bradepande og rist den i ovnen ved 150°, indtil den er gylden og mærkes tør (ca. 20-30 min).
Vend myslien jævnligt med en paletkniv, mens den rister i ovnen.
Lad myslien afkøle i bradepanden inden den gemmes i f.eks. en tætsluttende plastikboks.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Pr. portion
1232 kJ/295 kcal

Fedt 6g
Kulhydrater 55 g
Protein 7 g
Kostfibre 4 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg
Festlagkage
Prinsessemuffins

Jordbærsmoothie