Rødspætte med persillekartofler

Torsdag, 30. maj 2013
af Familie Journals Slankeklub
En rigtig skøn sommerret fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

Opskrifter til en sund kostplan fra Familie Journals Slankeklub

Hver uge får du masser af gode opskrifter til en sund kost i Familie Journal. Vi har også samlet 10 opskrifter til en sund kost i galleriet i bunden af artiklen. Tag et kig, og bliv inspireret til en sundere livsstil!

Slankende opskrift på rødspætte med persillekartofler

(2 pers.)

400 g kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
½ dl mælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør til stegning
350 g små gulerødder
1 bdt. hakket persille

Fremgangsmåde til rødspætte med persillekartofler

Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min. Bland rugmelet med salt og peber. Vend de flåede rødspætter i mælk og så i rugmelet. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver sider. Vask og damp gulerødderne i letsaltet vand i 6 min., vend kartoflerne i den hakkede persille og servér.

Energi-information pr. portion
Energi 2138 kJ/509 kCal

Protein: 43,9 g
Kulhydrat: 62,2 g
Fedt: 8,8 g

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter