Spejlæg med grønsager

Tirsdag, 14. februar 2012
af Redaktion
En skøn anretning fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

1 finthakket løg
2 fed hvidløg
2 tsk. olie
300 g grønne bønner skåret i 3 cm stykker (friske eller frosne)
2 gule peberfrugter
½ dl hvidvin
4 tomater i tern
4 æg
4 skiver rugbrød
Hakket persille el. snittet purløg
Salt og peber

Anvendes frosne bønner, bør de koges i vand med salt ca. 2-3 min., før de tilsættes retten.
Løg og hvidløg steges på en pande i olie i 2-3 min. Peberfrugt, bønner og hvidvin tilsættes, og retten simrer videre i ca. 3-4 min. Tomater i tern vendes i. Grønsagerne fordeles i 4 bunker på panden, i midten af hver bunke trykkes en fordybning med en spiseske. I hver fordybning slås et æg ud, og det steger 3-4 min. sammen med grønsagerne, til det har en passende konsistens. På en tallerken anrettes en skive rugbrød med æg og tilhørende grønsager. Der drysses med persille el. purløg, friskkværnet peber og groft salt.
Tip: Kan serveres med sennep og/eller rødbeder.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 294 kcal/1230 kJ
Alkohol: 1 g
Fedt: 8 g
Kulhydrater: 35 g
Protein: 11 g
Kostfibre: 8 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Laksesalat emd æg
Knækbrød med hytteost og laks
Grønt smørrebrød