Svinemørbrad med rosenkål og fennikel

Søndag, 3. marts 2013
af Redaktionen
En nem ret med masser af protein og lækre grøntsager fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

Slankende opskrift på svinemørbrad med rosenkål og fennikel

(4 portioner)

600 g svinemørbrad, i tynde skiver
20 g rosenkål, halveret
350 g fennikel, snittet
6 stk. gulerødder, i stave
4 spsk. soyasauce
2 spsk. solbærmarmelade
1½ dl grønsagsbouillon
3½ spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, i skiver

Fremgangsmåde

Varm 2 spsk olie i en wok pande. Sauter rosenkål, fennikel og gulerødderne i 4-5 min. og smag til med salt og peber. Tilsæt bouillon og lad det simre i ca. 4-5 min. Tag grøntsagerne af panden, varm resten af olien, steg kødet med et fed hvidløg, tilsæt soya, solbærmarmelade og resten af hvidløget, og varm det igennem i 2-3 min.

Tip: Rosenkål har et stort indhold af antioxidanter og vitaminerne B, C og E. De er også proppet med kostfibre, som er med til at holde fordøjelsen i orden.

Energi-information pr. portion
Energi 373 kCal/1561 kJ

Fedt: 15 g
Kulhydrater: 19 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 4 g

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter