Fem råd til nemt brød

Onsdag, 7. september 2011
af Redaktion
Med disse fem gode læserråd har du lækker dej og friskt brød på ingen tid
Foto: All Over
Foto: All Over

1.

Nemme minirugbrød
A.H., Middelfart:
Når jeg bager minirugbrød, bruger jeg 1 kg rugbrødsblanding og følger opskriften på pakken. Når dejen er æltet, fordeles den i smurte muffinsforme, der bliver ca. 18 stykker. De skal hæve ca. 1½ time og så bages ca. 25 min. ved 225 grader.

2.

Supernemme pølsehorn.
S.N., Holbæk:
Hurtige pølsehorn laves med en rulle færdiglavet pizzadej fra Netto og ti små pølser, det hele tager 15 min., hvis man har husket at starte ovnen med det samme.

3.

Nem tærtedej
A.K., Vesløs:
Når jeg lægger dej til tærter og småkager, river jeg det kolde smør på råkostjernet, så er det nemt og hurtigt at samle dejen.

4.

Et pift til brødet
E.H., Odense SV:
Er dit brød blevet lidt kedeligt og halvtørt, så giv det et halvt minut i mikroovnen, så er det så godt som nyt.

5.

Lækre flute
L.D., Vamdrup:
Når jeg har købt frosne flutes og gerne vil "pifte dem lidt op", pensler jeg med vand og drysser med salt, hvidløgspulver eller urter. Efter en tur i ovnen er de alle tiders.


Tre gode råd mod kramper

Fem gode sparetip til din hverdag

Få frisk ånde