Fem gode råd til lækre frikadeller

Onsdag, 9. november 2011
af Redaktion
Få læsernes bedste tips til velsmagende frikadeller
Foto: All Over
Foto: All Over

1

Lune frikadeller
A.G., Vejen:
Når jeg skal varme frikadeller, hælder jeg lidt bouillon i bunden af en gryde. Frikadellerne kommer i, og bouillonen skal stå halvt op om dem. Gryden sættes over varmen, og efter kort tid er frikadellerne varme uden brug af fedtstof.

2

Pisk æggehviderne stive
H.J., Sønderborg:
Det smager godt, hvis man pisker æggehviderne stive og vender dem i farsen. Også fint i farsen til fiskefrikadeller.

3

Blendede løg
L.J., Svenstrup:
Nogle børn kan ikke lide løgstykker i frikadellerne. Derfor blender jeg et løg, skåret i fire kvarter, sammen med ægget, og løget kan ikke ses i frikadellerne.

4

Smager som nystegte
K.L., Højbjerg:
Når der skal varmes frosne frikadeller, kan de nemt virke lidt tørre. Jeg lægger frikadellerne i en bradepande med lidt sky eller vand og varmer dem ved middel varme. Frikadellerne smager som nystegte.

5

Lette frikadeller
I.L., Svebølle:
Tilsætter man 500 g fars 1/2 teskefuld bagepulver, bliver frikadellerne lette og luftige.