Mine venner kalder mig en snurretop

Fredag, 8. november 2013
af Johan Isbrand
Sarah Grünewald er årest værtinde i succesprogrammet Vild med dans. Bliv klogere på den altid smilende kvinde her.

Sarah Grünewald, der er årets Vild med Dans-værtinde er født i Tyskland i 1984. I dag bor hun i København med sin kæreste Rasmus Backhaus.

Det er Sarahs første værtsrolle på live tv, men hun er vant til kameraer. I en årrække har hun arbejdet som fotomodel, og man har også kunnet opleve den unge skønhed som vært på Zulus Store datingshow og som skuespiller i komedieserien Tomgang.

Hvad er du optaget af lige nu?

- "Vild med dans" fylder selvsagt meget. Og liveprogrammerne er én ting, men jeg bruger også meget tid på at se danseparrene træne og følge med i, hvordan det går med dem.

LÆS OGSÅ: Dans er den bedste kur mod mange ting, og alle kan danse, også i en kørestol. Mød dansende Céline med muskelsvind >>

- Det er første gang, jeg er med på en så stor produktion, men det kan mærkes, at det er 10. gang, de laver det, og det er trygt at have et dygtigt tv-hold bag sig. Desuden kendte jeg flere af deltagerne i forvejen: Mathias Hundebøl har været min kæreste, og Thomas Ernst og Claes Bang kendte jeg fra filmverdenen. Det er lidt ligesom at komme alene til en fest og så have nogle, man kan kravle over til.


Sarah med sin erfarne
medvært Claus Elming

Beskriv dig selv med fem ord!

- Glad, energisk, sprudlende, trofast og en livsnyder.

- Mine venner kalder mig for en snurretop, og det er nok en betegnelse, der samler det hele i ét ord.

Hvad har været det største øjeblik i dit liv?

- Det var, da jeg blev ringet op og fik at vide, at jeg var blevet vært på "Vild med dans".

- Det var to måneder siden, jeg havde været til casting, og det er altså lang tid at vente. Vi var syv eller otte til castingen, og alle havde en vis erfaring med tv. Så selv om jeg bagefter havde en god mavefornemmelse og følte, jeg havde leveret flot, var jeg langtfra sikker på, det blev mig.

LÆS OGSÅ: I 2010 mødte vi også Claus Elming - læs hvad han kunne fortælle om sig selv dengang >>

Og det mest pinlige?

- Engang ville jeg overraske en tidligere kæreste: Jeg havde tændt stearinlys i hele lejligheden og trukket en god flaske rødvin op, og min plan var så at opføre en fin og sensuel dans for ham. Men jeg kom for tæt på den ottearmede lysestage, og der gik ild i ærmet på min sorte chiffonbluse. Kæresten måtte træde til som brandmand, og romantikken druknede i en sø af vand på gulvet!