Claus Elming: Min bror er min bedste ven

Onsdag, 20. oktober 2010
af Redaktionen
Børn har Claus Elming ikke selv – endnu, men det betyder ikke så meget, for brorens familie er også hans egen familie
Foto: Birger Vogelius og privat
Foto: Birger Vogelius og privat

Af Johan Isbrand

Claus Elming træder ind i vores stuer hver fredag i den bedste sendetid, og selvom hans speciale inden for sportsjournalistik er amerikansk fodbold, så er han efterhånden garvet ud i den mere elegante underholdning

Claus Ewald Elming hvor står du i dit liv lige nu?
- Der, hvor jeg er 41 år og har været på skærmen i 12. Jeg kunne godt forestille mig en dag at skifte til et job bagved kameraet, hvor jeg kan bruge mine erfaringer. Også så seerne ikke når at blive trætte af mig. Medierne har til tider haft fokus på, at jeg endnu ikke har giftet mig og fået børn. Og jeg vil ikke afvise, at det sker, men det har ikke været et behov for mig. Min bror er far til en dreng og har nummer to på vej, og det giver mig masser af glæde. Hans familie er også min familie.

Hvad er det værste, du har oplevet?
- Den paparazzi-finte, Se og Hør lavede med mig sidste år, hvor de fulgte efter mig og bl.a. optog mine samtaler på video. I den næste måned eller to gik jeg kiggede mig over skulderen og var nærmest paranoid. Så aftog det, men op til årets sæson af "Vild med dans" kunne jeg ikke lade være med at spekulere på, at det kunne ske igen. Og det ærgrer mig faktisk, at jeg på den måde lader mig påvirke.

Hvem har betydet mest for dig?
- Min bror Jesper. Han er seks år yngre end mig og har været min bedste ven, siden han blev født. Vi taler sammen hver dag, og den ene forstår altid præcis, hvad den anden føler.

Er du overtroisk?
- Lidt er vi det vel alle sammen. Hvis det hold, jeg hepper på, har vundet, kan jeg godt finde på at begynde at parkere min bil præcis det sted i Odense, hvor den holdt den dag. Men der er uendelig mange ting, vi mennesker ikke forstår, og hvad enten, vi taler Gud eller spøgelser, vil jeg da ikke afskrive noget af det.

Hvad er din livret?
- Sushi. Og så det, amerikanerne kalder Surf and turf: En stor steak med en halv hummer til. Og en god rødvin i glasset.

Læs også:


Daimi sætter
stadig sin hat,
som hun vil

Slemme Kia Liv
Fischer fra De
fede trin

Bamse b
lev
kasseret