Opskrifter

Frokost pirogger

Tirsdag, 28. juni 2011af Redaktion
Piroggerne her kan spises både kolde og lune og egner sig fremragende til at blive spist på en tur ud i det fri til en dejlig frokost

Ingredienser til frokost pirogger

180 g mel
50 g grahamsmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
125 g smør
½ dl vand
1 hakket skalotteløg
1 fed hakket hvidløg
1 hakket chili
1 snackpeber i strimler
1 spsk. olie
75 g skinke i strimler
50 g revet cheddar
Æg til pensling

Sådan laver du frokost pirogger

Bland de to meltyper med bagepulver og salt og hak smørret i. Saml dejen med vandet og lad den hvile på køl i 20 min. Sautér løg, hvidløg, chili og snackpeber i olien i et par min., lad blandingen afkøle og tilsæt skinke og ost. Rul dejen ud i 8 10 cm store cirkler på et meldrysset bord og fordel fyldet på cirklerne. Pensl kanterne med æg, fold den ene halvdel af dejcirklerne over fyldet og klem kanterne til. Pensl piroggerne med æg og bag dem ved 225° i 12 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Græskarboller med avocadosmør
Fyldte boller
Bagt frokost







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop