Opskrifter

Wasabi-knapper

Fredag, 2. september 2011af Redaktion
Stærke snacks

(Ca. 40 stk.)

50 g smør
1½ dl mel
¼ tsk. bagepulver
2 dl revet emmentaler
2 tsk. wasabipasta
2 spsk. koldt vand
40 wasabinødder

Smuldr smør, mel, bagepulver og wasabi. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Tril dejen i en pølse og skær den i 40 stykker. Tril dem til kugler og sæt dem på plade med bagepapir. Tryk en wasabiært i hver. Bages ved 200° på midterrillen 8-10 min.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Frokostspid med laks og wasabi
Wasabicheesecake med rogn
Løgbrød med krydderurter




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop