Opskrifter

Panna cotta med hindbær

Lørdag, 30. april 2011af Redaktion
En sød dessert med friske bær

(4 pers.)

150 g hindbær
2 spsk. rørsukker
1 spsk. limesaft
3 bl. husblas
1 st. vanilje
5 dl piskefløde
100 g sukker
1 tsk. revet, usprøjtet limeskal
6 hindbær til pynt
Strimler af limeskal

Kom hindbær, rørsukker og limesaft i en gryde, giv det et opkog og lad det køle af. Stil husblassen i blød i koldt vand, flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom fløde, sukker, limeskal, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og giv det et opkog. Tag vaniljestangen op og rør husblassen ud i flødeblandingen. Fordel hindbærblandingen i 4 portionsglas og kom forsigtigt flødecremen over og stil dem på køl i mindst 3 timer. Pynt portionsglassene med hindbær og limestrimler.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...

Find flere opskrifter her...
Rabarberkompot med creme anglaise
Mandelmarengs med friske bær
Kolde kick







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop