Opskrifter

Pebermyntebrud

Lørdag, 20. august 2011af Redaktion
Anret pebermyntebruddet på et spækbræt og sæt det ubrudt på bordet, så gæsterne selv skære stykker af med en god skarp kniv

200 g mørk chokolade 70%
225 g flormelis
½ bg. pasteuriseret æggehvide
10 dråber pebermynte-essens
10 dråber grøn frugtfarve
25 g hvid chokolade

Smelt halvdelen af den mørke chokolade over vandbad, hæld den i en 18 x 28 cm bradepande beklædt med bagepapir og stil den til afkøling. Sigt flormelisen ned i en skål og rør æggehviden i. Tilsæt pebermynte-essens og frugtfarve og rør blandingen godt igennem.
Fordel pebermyntecremen over den størknede chokolade og stil den tilbage på køl. Smelt resten af den mørke og den hvide chokolade hver for sig og lad dem afkøle lidt. Fordel forsigtigt chokoladen over den størknede pebermyntecreme, pynt med den hvide og stil den igen til afkøling.
Servér chokoladen hel på et træbræt som nævnt ovenfor.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Moccakarameller
Gratinerede hindbær
Hindbæris med lakrids



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop