Opskrifter

Stegt havbars med aubergine og chorizo

Onsdag, 8. oktober 2008af Redaktion
(2 pers.)15 min. + 40 min. i ovnen½ aubergine2-3 spsk. olivenolieSalt og peber2 hakkede skalotteløg2-3 fed hakket hvidløg4 små fennikel25 g

(2 pers.)
15 min. + 40 min. i ovnen

½ aubergine
2-3 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 hakkede skalotteløg
2-3 fed hakket hvidløg
4 små fennikel
25 g chorizopølse
8 cherrytomater
1 lille bdt. hakket basilikum
10 halve sorte oliven
2 store havbarsfileter
Lidt kørvel

Tilbehør:
Brød el. ris

Skær auberginen i skiver og dryp med olie. Top med lidt hakket skalotteløg og et hvidløgsfed. Stil det i ovnen ved 160° i 30 min. Kog fennikel i halve eller kvarter i 5 min. Varm olie i en pande og kom pølse, fennikel og hele tomater ved sammen med auberginer. Lad det småsimre i nogle min. Kom basilikum og oliven ved, smag til og tag af varmen. Steg fisken i 5 min. på skindsiden og 2 min. på kødsiden. Arranger det grønne med fisk og kørvel.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen