Opskrifter

Gule ærter

Tirsdag, 2. februar 2010af Redaktion
Klassisk mad til middag?

(6 pers.)
25 min. + 1 time i gryden

500 g kogeflæsk
500 g medister
2 l vand
2 tsk. salt
4 gulerødder
3 porrer
½ knoldselleri
250 g løg
3 kviste timian
500 g forkogte, flækkede gule ærter


Kog flæsket og medisteren i vandet tilsat saltet under låg i 20 min. Tag medisteren op og lad flæsket simre videre i ca. 20 min. Skær gulerødder og porre i skiver og selleri og løg i tern. Kom grønsager og timian ned til flæsket og kog i 20 min. Tag kødet op af suppen og si den. Drys ærterne i suppen og lad den koge i 5 min. under omrøring. Hæld grønsagerne tilbage i suppen og smag til med salt og peber. Server suppen sammen med kødet og en god stærk sennep.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Klik her, hvis du vil prøve mere klassisk mad...


Prøv også...
Surrib
Mange lækre supper