Opskrifter

Kylling med grov pasta og grønt

Tirsdag, 18. januar 2011af Redaktion
Herlig ret der hurtigt kan bikses sammen

(4 pers.)
20 min.

4 kyllingefileter (ca. 600 g i alt)
1 spsk. olivenolie
1 rød chili, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
½ tsk. gurkemeje
Salt og peber
1 rød peberfrugt i strimler
200 g broccolibuketter
1 dl piskefløde
1 dl suppe (hønsekødsuppe)
Ca. 280 g fuldkornspasta

Skær kyllingefilet i strimler og steg dem af 2 gange i olie i en wok eller lign. Rør chili, løg og krydderier i, tilsæt grønsager og til sidst fløde og suppe. Kog pastaen, mens retten simrer færdig (ca. 10 min.) og vend det hele sammen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kylling i grøn basilikumkarry
Krydret kyllingefad
Gulerod og kylling i karry med ris



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop