Opskrifter

Omelet med avocadofyld

Tirsdag, 25. september 2012af Redaktion
Skal det være rigtig nemt, er omeletten et godt valg

(1 pers.)
15 min.

2 æg
1 spsk. fløde
15 g smør
Salt og peber

Fyld
½ avocado i tern
½ tomat uden fyld i tern
1 fintsnittet forårsløg
1 spsk. hakket krydderurt så som dild eller koriander
1 skive skinke

Tilbehør
Grøn salat

Skær skinken i strimler. Hak løg og krydderurter. Skær avocado og tomater i tern. Pisk æggene med fløde, salt og peber. Smelt smørret, til det skummer, på en pande og hæld æggene på panden og steg omeletten 2 min. på hver side. Bland fyldet og læg det på omeletten og fold den sammen. Server med grøn salat til.

Tip: Fyldet kan varieres - udskift tomat og skinke med laks eller kom revet ost i i stedet for avocado.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


FRYS MADEN NED

På travle hverdage er det rart at have noget mad i fryseren, som bare skal varmes op. Vi har samlet 15 retter, der kan fryses ned...

Find flere opskrifter her...
Fyldte pandekager
Ovnbagt æggekage
Tortilla de patate - spansk omelet




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop