Opskrifter

Laks med spidskål og chilimayonnaise

Mandag, 22. juli 2013af Redaktion
Sund sommermad med et asiatisk pift

Ingredienser til laks med spidskål og chilimayonnaise

(2 pers.)

1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. hvidvinseddike
½ finthakket chili
Salt og peber
1 dl solsikkeolie
2 laksesteaks

Limesaft
Salt og peber
1 spidskål
1 rød peber
1 spsk. sesamolie
2 spsk. teriyaki sauce
1 spsk. sesam

Fremgangsmåde til laks med spidskål og chilimayonnaise

Pisk æggeblommen med eddike, chili, salt og peber. Tilsæt olien lidt ad gangen, mens der piskes, til mayonnaisen er glat. Smag til med salt og peber. Krydr laksen med salt, peber og limesaft og steg den ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side. Skær spidskål og peber i strimler og sautér det i olien. Hæld teriyaki sauce og sesam på og sautér i yderligere et par min. Servér med groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Asiatisk salat med oksekød
Laks med perlespelt


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop