Opskrifter

Pæremarmelade med gulerod og ingefær

Søndag, 6. februar 2011af Redaktion
En rigtig vintermarmelade, der både er god til morgenmaden og som fyld i pandekagerne

800 g pærer
200 g gulerod
1 vaniljestang
1 usprøjtet lime
15 g frisk ingefær
250 g syltesukker

Skræl pærer og gulerødder og riv dem på den fine side af rivejernet. Kom pærer og gulerod i en gryde sammen med den flækkede vaniljestang samt saft og revet skal fra limen. Kog op og lad det småsimre ved svag varme 10 min. uden låg. Skræl ingefæren og riv den fint. Kom ingefær og syltesukker i gryden og kog i yderligere 4 min. uden låg. Tag gryden fra varmen, skum marmeladen og hæld den i skoldede glas.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Appelsin-ingefærmarmelade
Æble-jordbær marmelade
Morgenboller




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop