Opskrifter

Tomatsalsa

Lørdag, 19. marts 2011af Redaktion
En god tomatsalsa er nem at lave og smager langt bedre end dem, man kan købe færdige. Tomatsalsa bliver kun bedre af at blive lavet i god tid, så den kan trække i et par timer

Det er nemt at lave sin egen tomatsalsa, og resultatet er en meget bedre tomatsalsa end den, du kan købe.
Når du laver din egen tomatsalsa, kan du også meget bedre regulere den efter, hvor stærk du vil have den, eller hvor store tomatstykker du vil have i din tomatsalsa.

Det skal du bruge til hjemmelavet tomatsalat

2 bøftomater
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
15 blade frisk basilikum
1 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Sådan laver du hjemmelavet

Befri tomaterne for kerner og hak tomatkødet fint sammen med løg, hvidløg og chili. Hak basilikum, vend den i sammen med olie og eddike og smag til med salt og peber.
Lav gerne tomatsalsa i god tid, og stil den på køl, indtil du skal bruge den, for tomatsalsa har godt af at stå og trække lidt.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Quesadilla med chorizo
Citronlaks med salsa
Rød salsa