Opskrifter

Pestodip

Lørdag, 7. maj 2011af Redaktion
Dippen her er perfekt til grissini omviklet med tynde skiver af lufttørret skinke, men kan bestemt også bruges i en sandwich med røget laks

30 g basilikumblade
1 spsk. olivenolie
15 g parmesanost (1 spsk.)
1 spsk. pinjekerner
½ fed knust hvidløg
120 g flødeost
1 dl cremefraiche 18%
Salt, peber

Knus basilikumbladene, olie, parmesanost, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto i en morter. Rør flødeosten glat med cremefraichen, vend pestoen i og smag til med salt og peber. Server dippen med sprøde grissini omviklet med lufttørret skinke.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FLOT FORÅRSFARVET SKÅL

Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Grøn spinatsuppe med pesto
Rød pesto med gedeost
Pasta med røget laks og pesto




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop