Opskrifter

Grønne asparges med rogncreme og toast

Onsdag, 18. april 2012af Redaktion
En herlig forårsret

(4 pers.)
(25 min.)

1½ bundt grønne asparges
1 dl cremefraiche 18%
1 dl cremefraiche 38%
2 spsk. mayonnaise
1 lille, hakket skalotteløg
2 dråber tabasco
150 g stenbiderrogn
Salt og peber
4 skiver toastbrød
Citroner til garnering

Tilbehør
Ristet brød

Knæk enderne af aspargesene. Kog dem i saltet vand i 5 min. Rør cremefraiche med mayonnaise, løg, tabasco, salt, peber og stenbiderrogn (gem lidt til pynt). Dup aspargesene tørre i et viskestykke. Anret dem på tallerknerne, hæld dressingen over og pynt med citron.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Grønne asparges med pocherede æg
Aspargesdip med ostekiks
Asparges med rosenpeber-mayonnaise








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop