Opskrifter

Salat med røget makrel og peberrod

Mandag, 16. april 2012af Redaktion
En pragtfuld forret, der ikke belaster budgettet

(4 pers.)

12 store salatblade (endivie eller hjertesalat)
100 g hytteost eller flødeost
2-3 cm peberrod
1 dl surmælksprodukt
2 røgede makreller
1 bundt purløg
1 usprøjtet citron

Fjern skind og ben fra makrellen og pluk den i mindre stykker. Blend fisken med hytteost, surmælk og revet peberrod. Smag til med hakket purløg, citronsaft og skal og evt. lidt mere peberrod. Anret fisken i de skyllede salatblade. Server den som fingermad til et glas vin.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Middag på budget...


Agurkeruller med
røget laks


Braiserede svine-
kæber med urtemos


Lynstegt kylling med
peanuts


Brownie-fudge tærte













Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop