Opskrifter

Kirsebærlikør

Tirsdag, 1. juli 2014af , foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Servér likøren iskold, som den er, eller blandet med hvidvin eller mousserende vin

Opskrift på kirsebærlikør

400 g kirsebær
1 vaniljestang
100 g lys muscovadosukker
200 g sukker
5 dl vodka


Fremgangsmåde til kirsebærlikør

Skyl kirsebærrene godt, halvér dem og tag stenene ud. Knæk 10 af stenene og kom kernerne herfra samt de halverede kirsebær i et rengjort glas eller flaske. Flæk vaniljestangen og tilsæt den sammen med sukker og vodka.

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massvis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Stil flasken mørkt og koldt i to uger, ryst flasken hver dag, til sukkeret er opløst.

Si likøren gennem et kaffefilter og brug evt. bærrene til desserter eller i en kage.

Servér likøren iskold, som den er, eller blandet med hvidvin eller mousserende vin.