Fantastisk smuk spøgelseshistorie

Lørdag, 12. maj 2012
af Redaktion
Midnight Mysteries: Devil on the Mississippi er et solidt og gennemarbejdet Hidden Object eventyr, der helt sikkert vil henrykke fans af genren

Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE: Devil on the Mississippi er en spøgelsesfortælling. Du bliver kontaktet af Mark Twains spøgelse, der har behov for din hjælp til at løse et mysterium, der for evig tid har forbandet Twains ånd.
Historien i spillet indeholder en del tidsrejser, hvor du besøger Mark Twains tid, men f.eks. også Shakespeare's tid nogle hundrede år forinden. Historien er lidt uigennemskuelig og meget mere kluntet fortalt end den var i spillets forgænger "Midnight Mysteries: Salem Witch Trials", men når du først fanger tråden er den ganske interessant.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Adventure Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Smuk grafik, gode minispil, gode Hidden Object skærme
Minusser: Forvirrende handling

Karakter: 8/10

Relativt let
I sin grundkerne er Devil on the Mississippi et Hidden Object Adventure, hvor du udforsker skærmbilleder for at finde genstande, som du skal bruge for at løse spillets relativt simple puzzles. Dertil kommer en række Hidden Object skærme, hvor du skal finde ting fra en liste. Tingene du skal finde er som regel altid dejligt store, så de er lette at spotte og ikke mindst nemme at klikke på. Det gør da også spillet relativt let.

Svære minispil
Minispillene er derimod ofte svære at gennemskue pointen med. Det betyder, at du ofte skal bruge et forsøg eller to på at regne konceptet ud, og det kan godt blive lidt frustrerende. Men i det mindste er mange af minispillene ret utraditionelle og det fortjener ros.

Fantastisk smukt
Grafisk er Devil on the Mississippi fantastisk smukt. Hver tidsalder har tidstypiske omgivelser med masser af flotte detaljer på skærmbillederne. Grafikken er mørk og dyster og til tider ganske uhyggelig.
Var historien bare lidt bedre fortalt havde spillet været et fuldendt uhyggeligt eventyr.

Glimrende efterfølger
Alt i alt er Devil on the Mississippi en glimrende efterfølger til Salem Witch Trials selvom spillet, med sin komplicerede og snørklede fortalt historie om Twain, Marlowe og Shakespeare, måske er lidt for smart for sit eget bedste. Men spillet er stadig et rigtig solidt og gennemarbejdet Hidden Object Adventure, der helt sikkert vil henrykke fans af genren.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Vampireville
Dreamland