En klassisk Dracula-historie

Torsdag, 21. juni 2012
af Redaktion
Mystery Stories: A Vampire Tale er et helt klassisk Hidden Object spil, der leder dig fra den ene gigantiske Hidden Object skærm til den anden

Af Betinna Gade Jensen

ANMELDELSE: A Vampire Tale bygger på den klassiske Dracula-historie, med en oldgammel vampyr isoleret på et utilgængeligt slot et sted i Transsylvanien.
Du skal hjælpe Caroline med at finde sin bedstefar, der er forsvundet på en rejse mod et mystisk og tilsyneladende forladt slot et sted i området, men før du kan komme til Transsylvanien, skal du først finde spor efter din bedstefar i Paris.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Store Hidden Object skærme, flotte og stemningsfulde mellemsekvenser
Minusser: Alt for ensformigt, middelmådig grafik

Karakter: 7/10

Klassisk Hidden Object
A Vampire Tale er et helt klassisk Hidden Object spil, der leder dig fra den ene gigantiske Hidden Object skærm til den anden. Der er altså ingen Adventure-elementer eller omgivelser at udforske.
Mellem hvert kapitel får du lidt af spillets historie præsenteret i nydelige mellemsekvenser, der giver den helt rigtige stemning og 1890′er tidsånd, men det er Hidden Object skærmene, der fylder mest i spillet.

Rod på skærmen
På hver skærm skal du finde alle tingene fra listen i venstre side af skærmen. Ofte skal der findes mange af den samme slags ting, for eksempel "6 knapper" og generelt er der rigtig mange ting, der roder rundt på skærmen.
Spillet er dog ganske let, til trods for de meget rodede skærmbilleder og tidsgrænsen på hver skærm - en tidsgrænse, som du mig bekendt ikke kan slå fra - heldigvis er den særdeles nådig og hjælpefunktionen er ganske effektiv.
Enkelte af Hidden Object banerne strækker sig over to skærmbilleder, men ellers er konceptet særdeles traditionelt.

Flotte sekvenser
Enkelte minispil, ofte i form af små logiske gåder og puslespil, har sneget sig ind mellem nogle af Hidden Object skærmene, men generelt er spillet meget ensformigt og ikke voldsomt underholdende.
Historien er for de fleste ret velkendt, men den er fint genfortalt med flotte sekvenser, mens resten af grafikken ikke er voldsomt imponerende.
Derfor kan A Vampire Tale vist kun anbefales for de Hidden Object fans, der helst vil undgå alt for mange minispil og Adventure elementer i deres Hidden Object spil.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Mystery Stories: Mountains of Madness
Midnight Mysteries: Devil on the Mississipi
Vampireville