Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Jomfru

Ugehoroskop

Uge 23

En idéfase, et kursusforløb eller anden form for indlæring er det muligt at afslutte i denne uge. Det har krævet sin tålmodighed, men nu er du endelig kommet til et punkt, hvor du kan føre teorien ud i praksis. Virker det, som du har forestillet dig, giver det mod på mere teori, eller at flere kreative talenter skal udvikles yderligere. I den forbindelser sætter du dig nye mål og ambitioner.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.