Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Krebs

Månedshoroskop

maj

Du må indrette dig mere efter andre, end du bryder dig om i starten af maj. Bliver modstanden for stor, kan du godt bide fra dig. Normalt viser du ikke temperament, men det er sværere at holde tilbage nu. Til gengæld giver det dig også vilje og handlekraft. Lige efter pinse står du stærkt og kan gennemføre, hvad du sætter dig for. Du får så meget fart på, at du må forsøge at skrue lidt ned igen den 21.-22.  

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.