Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Løve

Månedshoroskop

juni

Du fortsætter en rivende udvikling på dit professionelle område, som for alvor tog fat fra midten af maj. Personligt kan du forvente mere opmærksomhed fra starten af juni, hvor Venus er med til at give dig pondus og appeal. Det er starten på en flere måneder lang periode, hvor du kan nyde den ekstra opmærksomhed, der er omkring din person. Du tiltrækker mennesker og ikke mindst kærlige oplevelser – så nyd det!       

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.