Horoskoper

Velkommen til Familie Journals horoskopside

Interesserer du dig også for, hvordan fremtiden ser ud for dig? På Familie Journal.dk finder du alt om dit stjernetegn. Du kan både læse dit daglige-, ugentlige-, månedlige-, og årlige horoskop, samt se, hvad der er særligt for netop dit stjernetegn.


Løve

Ugehoroskop

Uge 23

Der er gode takter for dig på det sociale område. Her kan du næsten frit vælge, hvilket selskab du ønsker, og hvor du gerne vil være en del af en gruppe. På den måde undgår du personer med noget i bagagen, som du ikke har lyst at være en del af. Dit udseende og din fremtoning har en stærk appeal, og det er ikke forbudt at spille på, når du ønsker kontakt i enhver form. Det gælder også i personlige forhold.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.